Rondje Mokum is een loopcircuit van hardloopwedstrijden in Amsterdam. Het Rondje is een samenwerking tussen de vijf Amsterdamse atletiekverenigingen: Phanos, AAC, AV’23, ATOS en Feniks.

Het wedstrijdcircuit bestaat uit zeven hardloopwedstrijden, zes van 10 kilometer en één van 15 kilometer. De eerste is de Vondelparkloop, daarna volgen de Louis Vinkloop, de Nescioloop en de Gaasperplasrun voor de zomer. Na de zomer volgen de laatste drie lopen: De Sloterplasloop, de Middenmeerloop en afsluitend de Olympisch Stadionloop. Je beste vier lopen tellen mee voor het eindklassement.

Programma

Het programma voor 2018:

Waar doe je het voor?

Door aan 4 van de lopen deel te nemen kun je tijdens de laatste loop van het circuit een eindherinnering in ontvangst nemen. Een eindherinnering die de moeite waard is, maar wat dat wordt, blijft voorlopig nog even een verrassing!
Voor de wedstrijdlopers zijn er klassementen in diverse leeftijds-categorieën en bovendien het verenigingsklassement.

Belangrijke mededeling voor Rondje Mokum lopers

In tegenstelling tot de voorgaande jaren kan het aandenken van het ‘Rondje Mokum 2018’ niet bij de Olympisch Stadionloop worden opgehaald. Iedereen die vier of meer lopen van ‘Rondje Mokum 2018’ kan het shirt tussen 15 november en 31 december ophalen bij Run2Day Overtoom.

Hoe neem ik aan het Rondje deel?

Deelnemen aan het Rondje is heel eenvoudig. Je kunt je gewoon inschrijven voor de afzonderlijke wedstrijden. Het programma vind je op deze website. Deelname van zowel de wedstrijd- als trimlopers wordt automatisch geregistreerd via destand op deze website. Die wordt zo snel mogelijk na afloop van een loop bijgewerkt. Zo kun je altijd zien hoe je er voor staat en hoe anderen het gedaan hebben.

Meer informatie op de website www.rondjemokum.nl


line