Rondje Mokum is een loopcircuit van hardloopwedstrijden in Amsterdam. Het Rondje is een samenwerking tussen de vijf Amsterdamse atletiekverenigingen: Phanos, AAC, AV’23, ATOS en Feniks.

Het wedstrijdcircuit bestaat in 2023 uit vijf hardloopwedstrijden, vijf van 10 kilometer en één van 15 kilometer. De eerste is de Louis Vinkloop, daarna de Nescioloop en de Gaasperplasrun voor de zomer. Na de zomer volgen de laatste drie lopen: De Sloterplasloop en afsluitend de Olympisch Stadionloop. Je beste drie lopen tellen mee voor het eindklassement.

Programma 2023

Waar doe je het voor?

Door aan 3 van de lopen deel te nemen kun je tijdens de laatste loop van het circuit een eindherinnering in ontvangst nemen. Een eindherinnering die de moeite waard is, maar wat dat wordt, blijft voorlopig nog even een verrassing! Voor de wedstrijdlopers zijn er klassementen in diverse leeftijds-categorieën en bovendien het verenigingsklassement.

Hoe neem ik aan het Rondje deel?

Deelnemen aan het Rondje is heel eenvoudig. Je kunt je gewoon inschrijven voor de afzonderlijke wedstrijden. Het programma vind je op de website van Rondje Mokum. Deelname van zowel de wedstrijd- als trimlopers wordt automatisch geregistreerd via destand op deze website. Die wordt zo snel mogelijk na afloop van een loop bijgewerkt. Zo kun je altijd zien hoe je er voor staat en hoe anderen het gedaan hebben.

Meer informatie op de website www.rondjemokum.nl


line