Olympisch Stadionloop 2021 gaat door op 14 november

Beste vrienden & vriendinnen van de Olympisch Stadionloop,

De  Olympisch Stadionloop van 2021 in het Olympisch Stadion te Amsterdam gaat door! Ook na de persconferentie van 12 november kan de race nog steeds doorgaan. Helaas kunnen we – in tegenstelling tot eerdere berichten – geen publiek toelaten in het Olympisch Stadion.

Er is een kinderloop van 800 meter, een 5 km-loop met ook een onderwijsloop en businessrun en de 10 km wedstrijd- en recreatieloop en de 10 km businesslopen. De Olympisch Stadionloop is onderdeel van het Rondje Mokum.

Individueel inschrijven kan via: https://inschrijven.nl/form/2021111401110-nl

Ook organiseren Phanos en Unicef dit jaar weer samen de Businesslopen van 5 en 10 km voor Unicef. Inschrijven kan via: https://inschrijven.nl/2021/olympischstadionloop/

Wilt u meer weten over Phanos en/of UNICEF meld u zich dan aan via de onderstaande links:

Link Phanos > https://www.phanos.amsterdam

Link Unicef > https://www.unicef.nl
OSL nieuwsbrief > http://amsterdamlooptharder.nl/nieuws/ 
Unicef Nieuwsbrief > https://www.unicef.nl/aanmelden-nieuwsbrief

Volg ook UnicefAmsterdam op Instagram en Facebook voor al het werk in de regio Amsterdam.

Wij hopen elkaar weer snel te mogen ontmoeten in het Olympisch Stadion!

Met sportieve groet, Organisatie Olympisch Stadionloop

———–

De Olympisch Stadionloop
Elk jaar organiseert Phanos in samenwerking met UNICEF de Olympisch Stadionloop. Dit jaarlijkse hardloopevenement bestaat uit drie afstanden: kinderloop, 5 km en 10 km. De kinderloop (800m) is speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar, eventueel vergezeld door hun ouders. De 5 km is eveneens het strijdtoneel van de onderwijsloop. Bij de 10 km kan je kiezen uit meer mogelijkheden: lopen als recreant, deelnemen met collega’s aan de bedrijvenloop of inschrijven voor de individuele wedstrijdloop.

Wil je op geïnformeerd worden over de Olympisch Stadionloop, meld je dan aan voor de nieuwsbrief van de Olympisch Stadionloop en/of like onze Facebook pagina.

osl-2015-5


line