Tot ziens bij de
Olympisch Stadionloop 2019!

Het was weer een mooi feest in het Olympisch met ruim 2400 lopers die hun beste beentje voor zetten. We hebben van jullie prestaties genoten en hopen dat je er volgend jaar weer bij bent.

Lees hier het verslag van de OSL 2018 >>

De Olympisch Stadionloop
Elk jaar organiseert Phanos in samenwerking met UNICEF de Olympisch Stadionloop. Dit jaarlijkse hardloopevenement bestaat uit drie afstanden: 1 km, 5 km en 10 km. De 1 km-afstand is speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar, eventueel vergezeld door hun ouders. De 5 km is eveneens het strijdtoneel van de onderwijsloop. Bij de 10 km kan je kiezen uit meer mogelijkheden: lopen als recreant, deelnemen met collega’s aan de bedrijvenloop of inschrijven voor de individuele wedstrijdloop.

Bekijk de uitslagen van 2018 op de site van MyLaps.

Bekijk een serie foto’s op onze Facebook pagina.

Aktiefoto verkoopt tegen betaling persoonlijke finishfoto’s.

Wil je op geïnformeerd worden over de Olympisch Stadionloop, meld je dan aan voor de nieuwsbrief van de Olympisch Stadionloop en/of like onze Facebook pagina.

Heb je zin in nog een leuke hardloopwedstrijd?

Kijk dan eens naar de Bosloop of Boscross. Een heerlijke loop die je volop van het Amsterdamse Bos laat genieten.
Er is zelfs een NightTrail. Meer informatie en inschrijven >>

Of schrijf je in voor de eerste loop van Rondje Mokum 2019; De enige echte Vondelparkloop. Kies voor Light the Night of het Orignineel op Zondag. Meer informatie en inschrijven >> 

osl-2015-5


line