Olympisch Stadionloop 2020 gaat niet door

Beste vrienden & vriendinnen van de Olympisch Stadionloop,

Vorig jaar heeft Atletiekvereniging Phanos met de Olympisch Stadionloop mede dankzij uw inzet en bijdrage €7.500,- ingezameld voor UNICEF.

Wegens Covid-19 kan de Olympisch Stadionloop van 2020 helaas niet doorgaan. Wij vinden dit heel erg spijtig en hopen u volgend jaar november weer in goede gezondheid bij de Olympisch Stadionloop van 2021 te mogen verwelkomen. Zet u net als wij alvast een notitie in uw agenda?

Bent u in de tussentijd geïnteresseerd op de hoogte te blijven van nieuws over Phanos en/of UNICEF meld u zich dan aan via de onderstaande links:

Link Phanos > https://www.phanos.amsterdam
OSL nieuwsbrief > http://amsterdamlooptharder.nl/nieuws/ 
Unicef Nieuwsbrief > https://www.unicef.nl/aanmelden-nieuwsbrief

Wij hopen dat u en uw familie gezond zijn en we elkaar volgend jaar weer mogen ontmoeten in het Olympisch Stadion!

Met sportieve groet,

Jack Koninx
Voorzitter Organsiatie Olympisch Stadionloop

———–

De Olympisch Stadionloop
Elk jaar organiseert Phanos in samenwerking met UNICEF de Olympisch Stadionloop. Dit jaarlijkse hardloopevenement bestaat uit drie afstanden: kinderloop, 5 km en 10 km. De kinderloop (800m) is speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar, eventueel vergezeld door hun ouders. De 5 km is eveneens het strijdtoneel van de onderwijsloop. Bij de 10 km kan je kiezen uit meer mogelijkheden: lopen als recreant, deelnemen met collega’s aan de bedrijvenloop of inschrijven voor de individuele wedstrijdloop.

Wil je op geïnformeerd worden over de Olympisch Stadionloop, meld je dan aan voor de nieuwsbrief van de Olympisch Stadionloop en/of like onze Facebook pagina.

 

 

osl-2015-5


line