Uitslagen Olympisch Stadionloop

Uitslagen van de Olympisch Stadionloop van zondag 13 november 2022 zijn te vinden onder: https://results.sporthive.com/events/6995381946491503360. Voor wat foto’s in het stadion zie:Foto’s Olympisch Stadionloop voor Unicef 2022 en op het parcours: Foto’s parcours van Branko. Met zijn allen hebben w

Inschrijving Olympisch Stadionloop 13 november 2022 gesloten

Beste allemaal,

De inschrijving voor de Olympisch Stadionloop van zondag 13 november 2022 in het Olympisch Stadion is gesloten voor zowel de individuele deelnemers als de onderwijsloop of (bedrijven)teams. Het aantal aanmeldingen was de afgelopen dagen zo hoog, dat alle startnummers zijn vergeven. Er is dus ook geen na-inschrijving op de dag zelf meer meer. Wellicht dat er nog reeds ingeschreven personen zijn die niet mee kunnen doen en hun startnummer willen overdragen. Voor iedereen die wel een startnummer heeft bemachtigd, veel plezier en succes komende zondag.

Namens het organisatiecomité van de Olympisch Stadionloop voor Unicef

Inschrijving Olympisch Stadionloop 13 november 2022

Beste allemaal,

De inschrijving voor de Olympisch Stadionloop van zondag 13 november 2022 in het Olympisch Stadion te Amsterdam is in volle gang. We zitten al boven de 1.000 deelnemers en voor-inschrijven is nog steeds mogelijk tot en met woensdag 9 november 23.00 uur!

Er is een kinderloop van 800 meter, een 5 km-loop met ook een onderwijsloop en businessrun en de 10 km wedstrijd- en recreatieloop en de 10 km team- en businesslopen. De Olympisch Stadionloop is onderdeel van het Rondje Mokum.

Individueel voor-inschrijven kan nog via: https://inschrijven.nl/form/2022111301110/

Ook organiseren Phanos en Unicef dit jaar weer samen de 5 km onderwijsloop en de Businesslopen van 5 en 10 km voor Unicef. Inschrijven kan via https://inschrijven.nl/2022/olympischstadionloop/

Wilt u meer weten over Phanos en/of UNICEF meld u zich dan aan via de onderstaande links:

Link Phanos > https://www.phanos.amsterdam

Link Unicef > https://www.unicef.nl
OSL nieuwsbrief > http://amsterdamlooptharder.nl/nieuws/ 
Unicef Nieuwsbrief > https://www.unicef.nl/aanmelden-nieuwsbrief

Volg ook UnicefAmsterdam op Instagram en Facebook voor al het werk in de regio Amsterdam.

Wij hopen elkaar weer snel te mogen ontmoeten in het Olympisch Stadion!

Met sportieve groet, Organisatie Olympisch Stadionloop

osl-2015-5


line