Afstanden en starttijden

De Olympisch Stadionloop bestaat uit drie afstanden:
10.30 uur – 800m ouder met kind (t/m 8 jaar)
10.30 uur – 800m t/m 8 jaar
10.45 uur – 800m 9 t/m 12 jaar
11.15 uur – 5 km prestatieloop en onderwijsloop
12.45 uur – 10 km wedstrijd- en bedrijvenloop

14.00 uur – 10 km prestatieloop

Startvakken

Er wordt enkel een startvak voor de wedstrijdlopers gemaakt (dit zijn er meestal minder dan 100). De bedrijvenlopers kunnen zich daar achter opstellen. Bij de 10 km recreatieloop om 14.00 uur zullen ook pacers meedoen om zo op een juiste tijdschema te gaan lopen.

osl-2015-13

Ophalen startnummers

Iedereen met een individuele voorinschrijving kan zijn of haar startnummer vooraf ophalen op vrijdag 11 november en zaterdag 12 november (nb: exacte tijden volgens nog) bij de Run2Day winkel op de Overtoom nr. 345-351, of op de wedstrijddag zelf in het Olympisch Stadion. We adviseren om het nummer vooraf op te halen bij Run2Day om daarmee een lange(re) wachttijd op de wedstrijddag te voorkomen.

Startnummers bedrijventeams
Bedrijventeams krijgen hun startnummers per team uitgereikt in de VIP-ruimte in de kantine van Phanos, Olympisch Stadion nr.1.

Startnummers onderwijsteams
De startnummers van de onderwijslopers worden door de teamleider van de onderwijsinstelling op de zondag van de wedstrijd opgehaald.

Veiligheid

Bij de start/finish zijn EHBO-ers aanwezig. Ook rijden er 2 EHBO-ers op de fiets op het parcours rond. Bij de 10 km-loop is een extra EHBO en waterpost in de buurt van het 5 km-punt op de kop van de Bosbaan.

Geef medische indicaties aan op de achterkant van het startnummer
Deelnemers worden dringend verzocht op de achterkant van hun startnummer naam, noodtelefoonnummer, medicijnengebruik en medische risicofactoren te vermelden.

Dit moet ook gedaan worden als je gebruik maakt van het startnummer van iemand anders.

Medaille en water

Bij de finish van de Olympisch Stadionloop ontvangen deelnemers van zowel de 5 als de 10 kilometer water een medaille.

Medaille graveren

Direct na de finish kun je je verdiende medaille laten graveren met je naam en netto tijd. De gravering wordt gedaan door Winterman Sport en staat binnen enkele seconden op je medaille. Je medaille wordt zo uniek en persoonlijk.

Je kunt de gravering bij je inschrijving bestellen. Je betaalt dan € 6,50. Wanneer je de gravering niet besteld hebt, kun je je medaille na afloop ook nog laten graveren. Je betaalt dan wel iets meer.

Faciliteiten

Je kunt je omkleden in de tenten in het stadion. er is geen douche-gelegenheid aanwezig. Er wordt een tassengarderobe ingericht in tenten in het Olympisch Stadion (tassen afgeven en ophalen op basis van jouw startnummer). Er zijn twee toiletgroepen op de eretribune van het Olympisch Stadion waarvan gebruik gemaakt kan worden. Er is een beperkte catering met drankjes aanwezig bij de marathonpoort in het Olympisch Stadion (bij de ingang).

Deelnemers Bedrijvenloop

Deelnemers van de bedrijvenloop kunnen zich op zondag 13 november vanaf 10:00 uur melden in de kantine van Phanos op Olympisch Stadion 1. Speciaal voor deze dag verandert deze ruimte in de ‘UNICEF VIP’-ruimte. Alle bedrijventeams kunnen daar verzamelen, de team captains kunnen daar de startnummers ophalen en er is wat te drinken en te eten voor en na de wedstrijd.
In de VIP ruimte is na afloop voor de deelnemers aan de bedrijvenloop ook de gelegenheid om bij te komen en gebruik te maken van de kleedkamers en douches van AV Phanos.


line