Afstanden en starttijden

De Olympisch Stadionloop bestaat uit drie afstanden:
10.30 uur – 1 km ouder met kind
10.30 uur – 1 km t/m 8 jaar
10.40 uur – 1 km 9 t/m 12 jaar
11.00 uur – 5 km prestatieloop en onderwijsloop
12.00 uur – 10 km wedstrijd, prestatie- en bedrijvenloop

Startvakken

De indeling in startgroepen is als volgt: alle wedstrijd-, bedrijvenlopers zitten in startgroepen, net als de recreatielopers met een verwachtte tijd onder de 47:30 minuten. De recreatielopers met een tijd van 47:30 minuten of meer zitten in de tweede startgroep.

osl-2015-13

Ophalen startnummers

Voor iedereen die zich individueel vooraf heeft ingeschreven kan het startnummers vooraf ophalen bij Run2Day op de Overtoom 345-351 of zondag in het Olympisch Stadion. We adviseren het ophalen bij Run2Day om lange wachttijd op de wedstrijddag te voorkomen.

Bedrijventeams krijgen hun startnummers per team in de VIP ruimte. Onderwijslopers kunnen hun startnummers per onderwijsinstelling op zondag ophalen.

T-shirt

Ook dit jaar is er weer een speciaal hardloopshirt ontworpen. Dit shirt is alleen bij voorinschrijving te bestellen.

Veiligheid

Zowel bij start/finish als op het parcours zijn EHBO-posten aanwezig. Bij de 10 km-loop is er nog een extra verzorgingspost in de buurt van het 5 km-punt, hier wordt water uitgedeeld maar is ook een EHBO-post. Deelnemers worden dringend verzocht op de achterkant van hun startnummer naam, telefoonnummer voor geval van nood en eventueel medicijnengebruik en mogelijke medische risicofactoren te vermelden. Ook indien je gebruik maakt van het startnummer van iemand anders, graag je eigen gegevens op de achterzijde van het startnummer noteren.

Faciliteiten

Na afloop van alle afstanden ontvangen alle deelnemers bij de finish water, fruit en een medaille. In het paviljoen in het stadion is de tassengarderobe ingericht. Er zijn twee toiletgroepen op de eretribune. Er zijn kleedkamers met douches bij de kleedkamer met douches.

Deelnemers Bedrijvenloop

Deelnemers van de bedrijvenloop kunnen zich op zondag de 12de vanaf 10:00 uur melden in de kantine van Phanos op Olympisch Stadion 1. Speciaal voor deze dag verandert deze ruimte in de ‘UNICEF VIP’-ruimte. Alle bedrijventeams kunnen daar verzamelen, de team captains kunnen daar de startnummers ophalen en er is koffie voordat de wedstrijd start.
In de VIP ruimte is na afloop ook de gelegenheid om bij te komen en gebruik te maken van een lekkere lunch aangeboden door HMS host.

Aandenken voor Rondje Mokum lopers

In tegenstelling tot de voorgaande jaren kan het aandenken van het ‘Rondje Mokum 2017’ niet bij de Olympisch Stadionloop worden opgehaald. Iedereen die vier of meer lopen van ‘Rondje Mokum 2017’ kan het shirt tussen 15 november en 31 december ophalen bij Run2Day Overtoom.


line