Afstanden

De Olympisch Stadionloop bestaat uit drie afstanden:

  • 1 km
  • 5 km
  • 10 km

Startvakken

De indeling in startgroepen is als volgt: alle wedstrijd-, bedrijvenlopers zitten in startgroepen, net als de recreatielopers met een verwachtte tijd onder de 47:30 minuten. De recreatielopers met een tijd van 47:30 minuten of meer zitten in de tweede startgroep.

osl-2015-13

Ophalen startnummers

Voor iedereen die zich individueel voor 7 november heeft ingeschreven kan je de startnummers zijn zaterdag 12 november van 09.45 – 17.30 uur op te halen bij Run2Day op de Overtoom 345-351 of zondag in het Olympisch Stadion. We adviseren het ophalen bij Run2Day om de drukte te spreiden.

Voor deelnemers die zich online hebben na-ingeschreven (8 t/m 10 november) kan het shirt alleen op zondag worden opgehaald.

Bedrijventeams krijgen hun startnummers per team in de VIP ruimte. Onderwijslopers kunnen hun startnummers per onderwijsinstelling op zondag ophalen.

T-shirt

Ook dit jaar is er weer een speciaal t-shirt ontworpen. Dit shirt is alleen bij voorinschrijving te bestellen.

osl_2016_t-shirtje

Veiligheid

Zowel bij start/finish als op het parcours zijn EHBO-posten aanwezig. Bij de 10 km-loop is er nog een extra verzorgingspost in de buurt van het 5 km-punt, hier wordt water uitgedeeld maar is ook een EHBO-post. Deelnemers worden dringend verzocht op de achterkant van hun startnummer naam, telefoonnummer voor geval van nood en eventueel medicijnengebruik en mogelijke medische risicofactoren te vermelden. Ook indien je gebruik maakt van het startnummer van iemand anders, graag je eigen gegevens op de achterzijde van het startnummer noteren.

Faciliteiten

Na afloop van alle afstanden ontvangen alle deelnemers bij de finish water, fruit en een medaille. In het paviljoen in het stadion is de tassengarderobe ingericht. Er zijn twee toilletgroepen op de eretribune. Er zijn kleedkamers met douches bij de kleedkamer met douches.


line