Loop op 12 november mee met de 41e Olympisch Stadionloop, individueel, samen, als bedrijf of met het onderwijsteam en steun zo direct de activiteiten van UNICEF!

Inschrijven:

De inschrijving voor de Olympisch Stadionloop van 12 november 2017 opent binnenkort en zal via inschrijven.nl gaan, zie onderstaand voor individuele deelname (5 of 10km) of de kind- en ouderloop (1km), er zijn andere pagina’s over de teamlopen: bedrijven- en onderwijsloop.

Inschrijven individueel

Deelname aan de 10km-wedstrijdloop is uitsluitend voor leden van de Atletiekunie.
Deelname aan de 5km- of 10km-recreatieloop is voor iedereen toegankelijk.
Van elke individuele inschrijving aan de 5 of 10km gaat € 1,- naar UNICEF.

5 km recreatieloop € 12,-

10 km recreatieloop € 14,-
10 km wedstrijdloop (alleen met Atletiekunie licentie) € 14,-

Kind- en Ouderloop

Voor de jeugd is er een speciale kinderloop tijdens de Olympisch Stadionloop voor UNICEF. Er wordt gestart in twee categorieën: om 10:30 uur voor de jongste jeugd t/m 8 jaar (eventueel met ouders) en 10:40 uur voor de oudere jeugd 9 t/m 12 jaar.

Kinderen kunnen individueel aan deze loop deelnemen. Alleen bij de jeugd t/m 8 jaar kun je je als ouder je kind vergezellen (zonder aparte inschrijving).

Er worden in vier verschillende categorieën prijzen uitgedeeld:

  • jongens t/m 8 jaar
  • meisjes t/m 8 jaar
  • jongens 9 t/m 12 jaar
  • meisjes 9 t/m 12 jaar

Inschrijving kan ook binnenkort online en kost € 3,-

Inschrijven bedrijventeams

Een bedrijfsteam bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Het is mogelijk om als bedrijf meerdere teams in te schrijven. Deelnemers aan de bedrijvenloop krijgen toegang tot de VIP-ruimte.

Het inschrijfgeld per bedrijfsteam bedraagt:€ 200,-. Hiervan gaat € 115,- naar UNICEF, de € 85,- is exclusief BTW.
Inschrijven is binnenkort online mogelijk.

Inschrijven onderwijsteams

De Olympisch Stadionloop heeft sinds 2013 een extra onderdeel: de ‘Onderwijsloop’. Onderwijsinstellingen kunnen zo tegen een laag tarief met scholieren, studenten en medewerkers meedoen aan de schitterende Olympisch Stadionloop. De onderwijsloop heeft een eigen klassement. De kosten zijn € 60,- per team van maximaal zeven personen. De onderwijsloop staat alleen open voor onderwijsinstellingen met deelnemers t/m 18 jaar.
Inschrijven is binnenkort online mogelijk.

 

osl-2015-4


line