Loop op 12 november mee met de 41e Olympisch Stadionloop, individueel, samen, als bedrijf of met het onderwijsteam en steun zo direct de activiteiten van UNICEF!

Inschrijven:

De inschrijving voor de Olympisch Stadionloop 2017 is open. De voorinschrijving is open tot en met 8 november. Lees verder voor de verschillende onderdelen.

Inschrijven individueel Inschrijven teams

Inschrijven individueel

Deelname aan de 5km- of 10km-recreatieloop is voor iedereen toegankelijk.
Deelname aan de 10km-wedstrijdloop is uitsluitend voor leden van de Atletiekunie.

  • 5 km recreatieloop € 12
  • 10 km recreatieloop € 14
  • 10 km wedstrijdloop (alleen met Atletiekunie licentie) € 14

Van elke individuele inschrijving aan de 5 of 10km gaat € 1,- naar UNICEF.

Inschrijven Kinderloop en Kind- en Ouderloop

Voor de jeugd is er een speciale kinderloop tijdens de Olympisch Stadionloop voor UNICEF. Er wordt gestart in twee categorieën: om 10:30 uur voor de jongste jeugd t/m 8 jaar (eventueel met ouders) en 10:40 uur voor de oudere jeugd 9 t/m 12 jaar. Kinderen kunnen individueel aan deze loop deelnemen. Alleen bij de jeugd t/m 8 jaar kun je je als ouder je kind vergezellen (zonder aparte inschrijving).

  • Kind en Ouderloop (t/m 8 jaar) € 3
  • Kinderloop (9 t/m 12 jaar) € 3

Er worden in vier verschillende categorieën prijzen uitgedeeld:

  • jongens t/m 8 jaar
  • meisjes t/m 8 jaar
  • jongens 9 t/m 12 jaar
  • meisjes 9 t/m 12 jaar

Are you visiting Amsterdam in November and do you want to join? People without Dutch bank account who like to participate, can e-mail to with their name and distance

Inschrijven bedrijventeams

Een bedrijfsteam bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Het is mogelijk om als bedrijf meerdere teams in te schrijven. Deelnemers aan de bedrijvenloop krijgen toegang tot de VIP-ruimte.

Het inschrijfgeld per bedrijfsteam bedraagt € 200 waarvan € 115 naar UNICEF gaat. De € 85 voor deelname is exclusief BTW. Inschrijven kan via ‘inschrijven teams’.

Inschrijven onderwijsteams

De Olympisch Stadionloop heeft sinds 2013 het onderdeel: de ‘Onderwijsloop’. Onderwijsinstellingen kunnen zo tegen een laag tarief met scholieren, studenten en medewerkers meedoen aan de schitterende Olympisch Stadionloop. De onderwijsloop heeft een eigen klassement.

De kosten zijn € 60,- per team van maximaal zeven personen (waarvan 7 euro naar UNICEF gaat). De onderwijsloop staat alleen open voor onderwijsinstellingen met deelnemers t/m 18 jaar. Inschrijven kan via ‘inschrijven teams’.

osl-2015-4


line