Loop op 12 november mee met de 41e Olympisch Stadionloop, individueel, samen, als bedrijf of met het onderwijsteam en steun zo direct de activiteiten van UNICEF!

Inschrijven:

De inschrijving voor de Olympisch Stadionloop 2017 is gesloten
De inschrijving zit helemaal vol en alle startbewijzen zijn dus uitverkocht. Er is dit jaar dus daarom ook géén na-inschrijving, ook niet voor de wedstrijd- of kinderloop.  E-mailen hiervoor heeft dan ook geen zin.

Inschrijven individueel

Deelname aan de 5km- of 10km-recreatieloop is voor iedereen toegankelijk.
Deelname aan de 10km-wedstrijdloop is uitsluitend voor leden van de Atletiekunie.

  • 5 km recreatieloop € 12
  • 10 km recreatieloop € 14
  • 10 km wedstrijdloop (alleen met Atletiekunie licentie) € 14

Van elke individuele inschrijving aan de 5 of 10km gaat € 1,- naar UNICEF.
NB: Helaas is er in de flyer een fout geslopen over de prijs. De prijs voor de voorinschrijving is niet 10 euro zoals vermeld op de flyer maar 12 euro.

Inschrijven Kinderloop en Kind- en Ouderloop

Voor de jeugd is er een speciale kinderloop tijdens de Olympisch Stadionloop voor UNICEF. Er wordt gestart in twee categorieën: om 10:30 uur voor de jongste jeugd t/m 8 jaar (eventueel met ouders) en 10:40 uur voor de oudere jeugd 9 t/m 12 jaar. Kinderen kunnen individueel aan deze loop deelnemen. Alleen bij de jeugd t/m 8 jaar kun je je als ouder je kind vergezellen (zonder aparte inschrijving).

  • Kind en Ouderloop (t/m 8 jaar) € 3
  • Kinderloop (9 t/m 12 jaar) € 3

Er worden in vier verschillende categorieën prijzen uitgedeeld:

  • jongens t/m 8 jaar
  • meisjes t/m 8 jaar
  • jongens 9 t/m 12 jaar
  • meisjes 9 t/m 12 jaar

Are you visiting Amsterdam in November and do you want to join? People without Dutch bank account who like to participate, can e-mail to with their name and distance.

Inschrijven bedrijventeams

Een bedrijfsteam bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Het is mogelijk om als bedrijf meerdere teams in te schrijven. Deelnemers aan de bedrijvenloop krijgen toegang tot de VIP-ruimte.

Het inschrijfgeld per bedrijfsteam bedraagt € 200 waarvan € 115 naar UNICEF gaat. De € 85 voor deelname is exclusief BTW.

De inschrijving heeft zijn maximum bereikt en is daarom gesloten.

Inschrijven onderwijsteams

De Olympisch Stadionloop heeft sinds 2013 het onderdeel: de ‘Onderwijsloop’. Onderwijsinstellingen kunnen zo tegen een laag tarief met scholieren, studenten en medewerkers meedoen aan de schitterende Olympisch Stadionloop. De onderwijsloop heeft een eigen klassement.

De kosten zijn € 60,- per team van maximaal zeven personen (waarvan 7 euro naar UNICEF gaat). De onderwijsloop staat alleen open voor onderwijsinstellingen met deelnemers t/m 18 jaar.

De inschrijving heeft zijn maximum bereikt en is daarom gesloten.

osl-2015-4


line