13 mei 2018

Dit jaar vindt de Olympisch Stadionloop plaats op 11 november 2018. De organisatie is al weer in gang gezet. Vorig jaar hadden we een afwijkend parcours ten opzichte van de jaren daarvoor maar als alles gaat zoals het moet gaan, is ons razendsnelle (en leuke) parcours straks weer helemaal als vanouds.

Wees er snel bij; schrijf je in voor de nieuwsbrief

De afgelopen editie was snel uitverkocht; omdat de inschrijving nog niet geopend is, adviseren we je om je aan te melden voor de de nieuwsbrief zodat we je direct kunnen benaderen als de inschrijving voor de Olympisch Stadionloop geopend is.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief >>

Schrijf je in met een business team of onderwijsteam

Een bedrijfsteam bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Het is mogelijk om als bedrijf meerdere teams in te schrijven. Deelnemers aan de bedrijvenloop krijgen toegang tot de VIP-ruimte. Het inschrijvingsgeld komt voor een belangrijk deel ten goede van Unicef.

De Olympisch Stadionloop heeft sinds 2013 het onderdeel: de ‘Onderwijsloop’. Onderwijsinstellingen kunnen zo tegen een lager tarief met scholieren, studenten en medewerkers meedoen aan de schitterende Olympisch Stadionloop. De onderwijsloop heeft een eigen klassement.

De onderwijsloop staat alleen open voor onderwijsinstellingen met deelnemers t/m 18 jaar.

De inschrijving is nog niet geopend maar voor meer informatie kun je wel al terecht bij .


line